Όλα για τον έρωτα: Μεταμφιέστηκε σε υπάλληλο του αεροδρομίου για να σπάσει την καραντίνα

Όλα για τον έρωτα: Μεταμφιέστηκε σε υπάλληλο του αεροδρομίου για να σπάσει την καραντίνα

Το σχέδιο του ερωτευμένου Αμερικανού που δεν καρποφόρησε.

‘Ενα σχέδιο για να παρακάμψει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς της Γερμανίας είχε ένας 20χρονος Αμερικανός πολίτης, ο οποίος επιχείρησε να σπάσει την ταξιδιωτική καραντίνα μεταμφιεζόμενος σε υπάλληλο συντήρησης αεροδρομίου.

Τα ελατήρια πίσω από το παράτολμο σχέδιο αυτό ήταν ερωτικά καθώς ο νέος ήθελε να συναντηθεί με τη σύντροφό του που βρισκόταν στη Γερμανία και του έλειπε.

Όταν κατέβηκε από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, ο Αμερικανό φόρεσε ένα φωσφοριζέ γιλέκο και κρατούσε δύο μαύρες σακούλες παριστάνοντας τον υπάλληλο του αεροδρομίου, με σκοπό να ξεφύγει από τον έλεγχο και να περάσει στη γερμανική πόλη.

Ένας άλλος υπάλληλος όμως τον κατάλαβε από την έλλειψη διακριτικών ασφαλείας αλλά και τη μη γνώση γερμανικών του 20χρονου.

Οδηγήθηκε στην ασφάλεια του αεροδρομίου όπου και παραδέχτηκε τους λόγους για τους οποίους προσπάθησε να σπάσει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

Θυμίζουμε ότι η Γερμανία έχει από τον Μάρτιο απαγορεύσει τις πτήσεις από το εξωτερικό με μόνες εξαιρέσεις κάποια επαγγελματικά ταξίδια ή έκτακτες περιπτώσεις που συντρέχουν λόγοι μετακίνησης όπως κηδείες.

Ο νεαρός Αμερικάνος επέστρεψε την επόμενη ημέρα πίσω στην Ουάσινγκτον, από την οποία είχε πετάξει για Φρανκφούρτη χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν κατάφερε τελικά να δει έστω και από μακριά τη σύντροφό του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.