«Δεν εννοούσα αυτό»: Η ατάκα Χατζηνικολάου που παρεξηγήθηκε λόγω Τράγκα

«Καρφιά» Χατζηνικολάου για Σπυράκη λόγω Ζάεφ

Ξεκαθάρισε τη θέση του ο γνωστός παρουσιαστής...

Ήταν το μιντιακό ζήτημα που… σήκωσε την περισσότερη σκόνη, με αποτέλεσμα να γίνει talk of the town: με επίσημη ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας (11/5), ο ραδιοφωνικός σταθμός Παραπολιτικά 90,1 ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.

Λίγη ώρα μετά ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε στη δική του εκπομπή στον Real FM πως «Ουδείς έφυγε από το δικό μας πολυφωνικό και δημοκρατικό ραδιόφωνο για την άποψή του», κάτι που πολλοί το εξέλαβαν ως «μπηχτή» για την στάση των Παραπολιτικών στο θέμα του Τράγκα.

Μάλιστα, ο πασίγνωστος λογαριασμός του  e-tetRadio εξέφρασε την απορία για το αν συνδέεται το σχόλιο του δημοφιλούς παρουσιαστή με την υπόθεση της φυγής του συναδέλφου του από τα Παραπολιτικά, γράφοντας: «Να συνδυάσουμε αυτό που είπε ο @NChatzinikolaou σήμερα στον @Realfm978 ότι «ουδείς έφυγε από το δικό μας πολυφωνικό και δημοκρατικό ραδιόφωνο για την άποψή του» με τη σημερινή διακοπή εκπομπής του @GiorgosTragkas από τον @KourtakisJohn στα @parapolitika901; Ή, μήπως, έτυχε;» 

Πριν, ωστόσο, ο… καπνός γίνει φωτιά, ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, τονίζοντας πως το σχόλιό του στον «αέρα» του Real δεν πήγαινε στην υπόθεση του Γιώργου Τράγκα, αλλά αποκλειστικά και μόνο στα όσα συμβαίνουν στον δικό του σταθμό.

«Η αναφορά μου ήταν σε σχέση με σχόλια για εκπομπές και παραγωγούς του Real FM, που εκφράζουν διαφορετικές από τις δικές μου απόψεις. Ποτέ δεν σχολιάζω άλλα μέσα ενημέρωσης», ήταν το σχόλιό του κάτω από το tweet του e-tetRadio.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο τον ηλεκτρονικό «διάλογο»:

«Δεν εννοούσα αυτό»: Η ατάκα Χατζηνικολάου που παρεξηγήθηκε λόγω Τράγκα

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.