Σοκαριστικά νέα στοιχεία: Πολύ πριν τον Δεκέμβριο τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στην Ευρώπη

Η αρχή του τέλους του κορωνοϊού: Γιατρός- ερευνητής επιβεβαιώνει αυτό που όλοι θέλαμε ν' ακούσουμε

Η διασπορά του ιού είχε ξεκινήσει πολύ πριν το καταλάβουν οι Ευρωπαίοι.

Οι Γάλλοι μετρούν πάνω από 25.000 θύματα από τον κορωνοϊός από τις αρχές του Μαρτίου και μόλις πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι τα πρώτα δείγματα κρουσμάτων του κορωνοϊού ήρθαν στα τέλη Δεκεμβρίου. Ο ασθενής μηδέν στην Γαλλία ένας ιχθυοπώλης, κάτοικος του Seine-Saint-Denis.

Τα νέα στοιχεία όμως δείχνουν κάτι ακόμα πιο συνταρακτικό για πότε ξεκίνησε να μεταδίδεται ο ιός στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του νοσοκομείου Albert Schweitzer της Αλσατίας ολοκληρώθηκε η μελέτη όλων των ακτινογραφιών (2.456) που είχαν γίνει από την 1η Νοεμβρίου 2019 έως τις 30 Απριλίου 2020.

Δύο ακτινολόγοι, με όσα γνωρίζουμε σήμερα για τον ιό, ξεχώρισαν όλες τις ακτινογραφίες που θα μπορούσαν να δείχνουν κρούσματα του covid 19.

Η Le Figaro αναφέρει ότι ο Δρ. Michel Schmitt τοποθετεί μετά τα νέα δεδομένα το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στις 16 Νοεμβρίου, ενάμιση μήνα πριν από ό,τι πίστευαν μέχρι πριν λίγες ημέρες οι Γάλλοι για τον ασθενή μηδέν.

Αν ισχύει αυτό σημαίνει ότι για 2,5 μήνες, με κέντρο τη Μιλούζ της Αλσατίας, ο covid-19 μεταδιδόταν σε όλη τη Γαλλία και την Ευρώπη χωρίς κανένας να το γνωρίζει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.