MasterChef: Η αλήθεια για τη Μαρία Μπέη

MasterChef: Η αλήθεια για τη Μαρία Μπέη

Άλλα βλέπουν οι τηλεθεατές και άλλα συμβαίνουν στο σπίτι.

Πολύ αρνητική είναι η άποψη που έχουν σχηματίσει οι τηλεθεατές για τη Μαρία Μπέη που αποτελεί πλέον… μόνιμο στόχο επιθέσεων στο Masterchef.

Όπως φαίνεται, όμως, άλλα βλέπουμε εμείς τηλεοπτικά και άλλα συμβαίνουν στο σπίτι μιας και είναι λογικό οι παίκτες να έχουν δημιουργήσει ομάδες. Και μιας και η Μαρία πουλάει, φαίνεται πως η παραγωγή έβαλε ξανά το χεράκι της να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. 

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί η Κατερίνα Λένη, μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

«Η Μαρία είναι ένα πολύ καθαρό παιδί. Είναι πολύ αξιόλογη και για την ηλικία της τα πάει εξαιρετικά. Της έβγαλα πολλές φορές το καπέλο. Αμφιβάλλω πάρα πολύ σχετικά με όσα είπε η Μάρλεν. Τα παιδιά μπήκαν με μια επιθετικότητα στην επιστροφή τους, σα να φταίγαμε εμείς που αποχώρησαν. Το ότι δεν χάρηκε κανείς, όχι, δεν χάρηκε! Έχεις κάνει έναν αγώνα και εσένα δεν σου έχει δοθεί άλλη ευκαιρία. Είσαι με το σπαθί σου μέσα. Όσοι ξαναμπήκαν, ήρθαν με πολύ επιθετική στάση», είπε χαρακτηριστικά. 

Ακόμα, η Κατερίνα έχει καταστήσει σαφές ότι η Μαρία -σε αντίθεση με άλλους- ουδέποτε δημιούργησε προβλήματα στο σπίτι του MasterChef…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.