Το σημάδι του Κιμ Γιονγκ Ουν που πρόδωσε το μυστικό της εξαφάνισής του (pics)

Το σημάδι του Κιμ Γιονγκ Ουν που πρόδωσε το μυστικό της εξαφάνισής του (pics)

Ο Κιμ ζει, τι σημαίνει όμως το σημάδι στο χέρι του;

Μετά το… θρίλερ με το αν ζει ή όχι, και τη δημόσια εμφάνισή του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν απασχολεί εκ νέου τα διεθνή ΜΜΕ αναφορικά με ένα σημάδι που αχνοφαίνεται σε φωτογραφίες. Και σενάρια κάνουν λόγο ότι  υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Κάτι που παραδέχθηκε αξιωματούχος της Νότιας Κορέας, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

«Κυκλοφόρησαν εικασίες ότι ο πρόεδρος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, καθώς παρατηρήθηκε κάποια διαφορά στο βάδισμά του. Αλλά έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι δεν έγινε χειρουργική επέμβαση», δήλωσε, δίχως να εισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πλην του βαδίσματος λοιπόν, από τις φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα μερικά 24ωρα πριν τα (λογοκεκριμέναα) κρατικά Μέσα της Βόρειας Κορέας, από τα εγκαίνια ενός εργοστασίου λιπασμάτων στην πόλη Σάντσον, ο Κιμ φαίνεται να έχει ένα σημάδι στο δεξί χέρι.

Αμερικανός γιατρός δήλωσε στην ιστοσελίδα «NK News» πως το σημάδι θα μπορούσε να σημαίνει παρακέντηση της δεξιάς κερκιδικής αρτηρίας, άρα ότι ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας έχει, όντως, πρόβλημα στην καρδιά.

Το σημάδι του Κιμ Γιονγκ Ουν που πρόδωσε το μυστικό της εξαφάνισής του (pics)

Το σημάδι φαίνεται λοιπόν ότι συνδέεται με μια καρδιαγγειακή επέμβαση, σαν παρακέντηση αρτηρίας ως ανέφεραν αρκετοί, καθώς χρησιμοποιείται για πρόσβαση στις στεφανιαίες αρτηρίες για τοποθέτηση στεντ. Θα μπορούσε βέβαια να είναι απλά από μια διαγνωστική εξέταση μιας και στην οικογένεια των Κιμ υπάρχει τέτοιο ιστορικό προβλημάτων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.