Η πρώτη φωτό του 42χρονου απ’ τον οποίο ξεκίνησε ο κορωνοϊός (Pics)

Από τι εξαρτάται αν θα περάσεις τον κορωνοϊό ελαφριά ή βαριά...

Έκπληκτος και ο ίδιος όταν έμαθε την είδηση.

Ένας 42χρονος ιχθυοπώλης με καταγωγή από την Αλγερία που όμως ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Γαλλία φαίνεται ότι είναι ο «ασθενής 0» του κορωνοϊού στη Γαλλία όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία που βγήκαν στη δημοσιότητα.

Ο λόγος για τον Αμιρούς Αμάρ και κατοικεί στο Μπομπινί, προάστιο του Παρισιού. Ο ίδιος είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο της πόλης στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2019 με συμπτώματα γρίπης. Ξηρός βήχας, πυρετός και κόπωση ήταν τα συμπτώματα μίας ασθένειας που δεν μπόρεσε να διαγνωστεί από τους γιατρούς εκείνη την εποχή.

Πέντε μήνες μετά έκπληκτος και ο ίδιος έμαθε ότι έπασχε εκείνη την περίοδο από covid-19, αφού έγινε η επανεξέταση των δειγμάτων του ίδιου και άλλων 24 ασθενών με συμπτώματα γρίπης μέσα στον Ιανουάριο και Δεκέμβριο.

Ο ίδιος έχοντας αναρρώσει πλήρως αδυνατεί να καταλάβει πώς κόλλησε αφού δεν είχε ταξιδέψει εκτός χώρας, με τη σύζυγό του να διατηρεί κατάστημα λιανικής στο αεροδρόμιο. Η περίπτωσή του καταγράφηκε έναν μήνα πριν το πρώτο επίσημο κρούσμα ασθενή με covid-19 στη Γαλλία. Από την πρώτη Μαρτίου μέχρι σήμερα η Γαλλία μετράει 25.000 νεκρούς.

Μιλώντας στο κανάλι BFM TV αποκάλυψε το πρόσωπό του και την προσωπική του ιστορία από την ημέρα που ένιωσε άρρωστος μέχρι σήμερα.

Η πρώτη φωτό του 42χρονου απ’ τον οποίο ξεκίνησε ο κορωνοϊός (Pics)

Η πρώτη φωτό του 42χρονου απ’ τον οποίο ξεκίνησε ο κορωνοϊός (Pics)

Ο ΠΟΥ επιβεβαίωσε ότι δεν είναι αδύνατο να εμφανιστούν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις παγκοσμίως αφού τον Δεκέμβριο του 2019 δεν υπήρχαν στοιχεία για τον ιό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.