Φινάλε με θάνατο: Νεκρή πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς»

Φινάλε με θάνατο: Νεκρή πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς»

Σίγουρα, όχι τα καλύτερα νέα.

Η ανακοίνωση του Χάρη Ρώμα σχετικά με την πρόωρη ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν του «Καφέ της Χαράς» άφησε πικρή γεύση στους φανατικούς της σειράς.

Δυστυχώς, φέτος δεν αναμένεται να δούμε νέα επεισόδια, καθώς μπορεί τα γυρίσματα να ξεκινούν ξανά την 1η Ιουνίου, αλλά τα νέα επεισόδια της σειράς θα τα δούμε -σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημιουργού- της τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Πριν την απόφαση αυτή, είχε διαρρεύσει πως στο Κολοκοτρωνίτσι θα βαρύνει το κλίμα λόγω ενός ξαφνικού θανάτου. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που βλέπαμε ήδη από την πρώτη σεζόν, χωρίς ωστόσο κανείς να έχει αποκαλύψει ποιος θα ήταν αυτός. Φήμες έκανναν λόγω για τον Τρελαντώνη.

Τώρα, σύμφωνα με το περιοδικό «TV O’CLOCK» και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου, το πρόσωπο αυτό κατά πάσα πιθανότητα είναι η Χάιδω Πολυμενέα, η οποία εξαφανίζεται ξαφνικά από το χωριό, με τους κατοίκους να αρχίζουν να πιστεύουν πως κάτι κακό της έχει συμβεί. Πολλοί, μάλιστα, θεωρούν υπεύθυνο για την εξαφάνισή της -και πιθανόν για τον θάνατό της- τον σύζυγό της και τσιγγούνη παντοπώλη του χωριού, Τάσο.

Οι σεναριογράφοι από τη μεριά τους δεν έχουν επιβεβαιώσει το παραμικρό, ωστόσο το κοινό πλέον είναι προετοιμασμένο για μια τεράστια απώλεια στο χωριό του Πώποτα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.