Έτσι κατάφερε το ΠΑΜΕ να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας στην συγκέντρωσή του (Vid)

Έτσι κατάφερε το ΠΑΜΕ να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας στην συγκέντρωσή του (Vid)

Τι έκαναν τα μέλη του για να διαφυλάξουν την ασφάλεια.

Tην αποτελεσματικότητα της απόλυτης οργάνωσης, προεργασίας και συλλογικής λειτουργίας έδειξαν τα μέλη του ΠΑΜΕ που το πρωί διαδήλωσαν στο Σύνταγμα τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά και τους αγώνες των εργαζομένων.

Τα μέλη του συνδικαλιστικού σωματείου του ΚΚΕ έδειξαν πρωτοφανή οργάνωση καταφέρνοντας να πραγματοποιήσουν μία συγκέντρωση στην οποία τηρήθηκαν με τεράστια ακρίβεια οι αποστάσεις ανάμεσα στους διαδηλωτές, μπροστά από ένα σημείο στο οποίο πάντα υπήρχε συνωστισμός τέτοιες ημέρες.

Οι φωτογραφίες μπροστά από το Σύνταγμα έκαναν τον γύρο των social media και έφτασαν μέχρι και το ΑP με ποικίλα σχόλια για την εικόνα που δημιουργήθηκε στην ετήσια διαδήλωση.

Πώς τα κατάφερε όμως το ΠΑΜΕ να έχει τέτοια χειρουργική ακρίβεια στις αποστάσεις τόσο πολύ συγκεντρωμένου κόσμου. Πώς κατάφερε επίσης να υπάρχει ομοιομορφία στα διαφορετικά μπλόκα της πορείας;

Η απάντηση έρχεται από το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι κάποια από τα μέλη του ΠΑΜΕ ξεκίνησαν από το πρωί και βρέθηκαν στους δρόμους του Συντάγματος με μεζούρες και διαφορετικών χρωμάτων αυτοκόλλητα.

Τα μέλη μετρούσαν αποστάσεις 1,5 μέτρου γύρω από κάθε αυτοκόλλητο που έβαζαν φτιάχνοντας έτσι πάρα πολλές γραμμές με ίσες αποστάσεις μεταξύ των αυτοκόλλητων που κολλήθηκαν στο έδαφος. Μάλιστα για να μην μπερδευτούν τα σωματεία μεταξύ τους και να γνωρίζουν όλοι ποια είναι η θέση τους, τα αυτοκόλλητα είχαν ξεχωριστό χρώμα για κάθε σωματείο.

Το αποτέλεσμα ήταν ξεχωριστό και σε κάθε περίπτωση, για την εποχή της πανδημίας, μοναδικό.

Έτσι κατάφερε το ΠΑΜΕ να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας στην συγκέντρωσή του (Vid)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.