Το μυστήριο λύθηκε: Δείτε πού βρίσκεται ο Κιμ την ώρα που όλοι τον θεωρούν νεκρό

Το μυστήριο λύθηκε: Δείτε πού βρίσκεται ο Κιμ την ώρα που όλοι τον θεωρούν νεκρό

Οι θεωρίες καταρρέουν.

Και ενώ όλα τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο ψάχνουν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, φτιάχνοντας σενάρια για διαδοχή του και μη καταφέρνοντας να βρουν σημάδια ζωής του από τις 11 του Απριλίου που έγινε και η τελευταία αναφορά από τα Μέσα της χώρας στο όνομά του, κάποια νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα από εικόνες δορυφόρων.

Ο ηγέτης της Β. Κορέας έλειψε για πρώτη φορά από τους εορτασμούς της επετείου των γενεθλίων του παππού του και αυτό ξεκίνησε, εν μέσω πανδημίας, μία σειρά από φήμες και μη τεκμηριωμένες ειδήσεις ότι είναι βαριά άρρωστος και χρειάστηκε να εγχειριστεί.

Όμως τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ στην χώρα ανέφεραν ότι ο ηγέτης της έχει στείλει κάποια έγγραφα, επιστολές και διπλωματικά μηνύματα. Την ίδια ώρα ρεπορτάζ από τα αμερικάνικα μίντια γράφουν για δορυφορικές φωτογραφίες που δείχνουν πιθανόν το τρένο του στη βίλα του στο Ουονσάν.

Η βίλα του Κιμ Γιονγκ Ουν στην Ουανσάν έχει πολλά υπέρ για τον ηγέτη της χώρας καθώς μπορεί να βρίσκεται μακριά από το κέντρο του κορωνοϊού που είναι η πρωτεύουσα Πιονγκγιανγκ και μέσω του ιδιωτικού του σιδηροδρομικού δικτύου που επιτρέπει στο τρένο του να πηγαιοέρχεται ανάμεσα στις πόλεις είναι μία στρατηγική θέση.

Οι φωτογραφίες των δορυφόρων δείχνουν ότι τα πολυτελή του σκάφη, που συνήθως χρησιμοποιεί όποτε βρίσκεται στην Ουανσάν, έχουν μετακινηθεί άρα ή ο ίδιος οι στενοί αξιωματούχοι βρίσκονται στην περιοχή.

Ένα από τα πολυτελή γιοτ του, το περίφημο Princess 95, είχε αξία κοντά 7 εκατομμύρια δολάρια το 2013.

Η βίλα του στην Ουανσάν έχει συγκρότημα κατοικιών για επισκέπτες, ιδιωτικό σιδηροδρομικό σταθμό και είναι πλήρως εξοπλισμένη για να μπορεί να διοικεί από εκεί τη χώρα του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.