Άγρια κόντρα στη Νέα Δημοκρατία για το Master Chef

Ράγισε το γυαλί

Και όμως συνέβη και αυτό

Την ώρα που η κυβέρνηση παίρνει κατά γενική ομολογία υψηλό βαθμό στη διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού, στο γαλάζιο στρατόπεδο έχει ξεκινήσει μια άγρια κόντρα με αφορμή το… Master Chef. Ναι, καλά διαβάσατε…

Ο λόγος η παρουσία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, στο talent show του Star σε ρόλο γευσιγνώστη. Θυμίζουμε ότι για τη συγκεκριμένη θέση που τελικά κατέλαβε ο κ. Σχοινάς είχε παίξει πολύ δυνατά το όνομα του Αντώνη Σαμαρά. Όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την έκπληξη και επέλεξε τον Μαργαρίτη Σχοινά.

Φίλα προσκείμενα στον πρώην πρωθυπουργό Μέσα (και όχι μόνο) εγκαλούν τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παρουσία του στο Master Chef εν μέσω πανδημίας, θεωρώντας ότι στέλνει λάθος μηνύματα.

Η πλευρά του κ. Σχοινά υποστηρίζει ότι τα γυρίσματα έγιναν πριν το ξέσπασμα της πανδημίας όμως το επιχείρημά του δεν φαίνεται να πείθουν την εσωκομματική αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας.

Απαντούν ότι αφενός θα μπορούσε να απαιτήσει τη μη προβολή του επεισοδίου, αφετέρου εκείνο το διάστημα ήταν η κρίση στον Έβρο κατά την οποία η δημόσια παρουσία του κ. Σχοινά ήταν εξόχως περιορισμένη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.