Πήρε εκδίκηση για τον χωρισμό: Ποιος αποχώρησε απ’ το MasterChef μετά τη μονομαχία Μαρίας – Μπέλλου

Πήρε εκδίκηση για τον χωρισμό: Ποιος αποχώρησε απ’ το MasterChef μετά τη μονομαχία Μαρίας – Μπέλλου

Ένα επεισόδιο για γερά νεύρα.

Τα γυρίσματα του MasterChef συνεχίστηκαν μετά την αναγκαστική διακοπή τους, με τους δύο παίκτες που φτάνουν στον Τελικό να είναι ο Σταύρος και ο Σταυρής.

Τα επόμενα επεισόδια, ωστόσο, επιφυλάσσουν ανατροπές με τη μεγαλύτερη όλων να έχει πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη.

Όπως ξέρουμε, το πρώην ζευγάρι χώρισε μετά τη διακοπή τον γυρισμάτων, με τους δυο τους να επιστρέφουν στα γυρίσματα… δυο ξένοι.  Πρόκειται σίγουρα για μία κατάσταση που θα εκτοξεύσει τα νούμερα, ωστόσο η δαιμόνια παραγωγή λέγεται πως βρήκε τρόπο να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Με ποιον τρόπο; 

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε μονομαχία Μαρίας – Μπέλλου, με έναν από τους δύο να εγκαταλείπει το παιχνίδι, μιας και πρόκειται για διαδικασία αποχώρησης!

Όσο για το ποιος αποχωρεί; Την απάντηση έδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε», ρεπορτάζ της οποίας αναφέρει πως η Μαρία Μπέη καταφέρνει να φτάσει στην τελική τριάδα, κόντρα με όσα ήλπιζαν οι συμπαίκτες της για τους οποίους πλέον η ίδια είναι κόκκινο πανί.

Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, μιλάμε για επεισόδιο που θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα του…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.