Ότι ο Γιώργος Τράγκας πολλές φορές χάνει τον έλεγχο (για να το θέσουμε κομψά) είναι γνωστό. Μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορες… ομορφιές όμως η τελευταία του ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Πιο συγκεκριμένα μετά το τελευταίο διάγγελμα του πρωθυπουργού, αλλά και την ατάκα του Σωτήρη Τσιόρδα ότι θα χρειαστεί και άλλος χρόνος μέχρι να περάσουμε στη σταδιακή άρση των μέτρων, ο Τράγκας απασφάλισε και ξεκίνησε το σόου για τον κορωνοϊό.
Διαβάστε μερικές απ’ τις ατάκες του:
«Όταν κάποιος λοιμωξιολόγος γίνεται σταρ ή υγειονομικός πατερούλης, τότε το πολύ χειροκρότημα και η λάμψη των διασήμων, αφαιρεί τη λογική και την ειλικρίνεια από τις ενέργειές του. Τότε γίνεται επικίνδυνος και παρασύρει ακόμα και πρωθυπουργούς σε οικονομικό σπιράλ θανάτου. Όταν η τηλεόραση σε προβάλλει ως άγιο και θαυματοποιό, που διώχνεις τα δαιμόνια από καταυλισμούς ΡΟΜΑ και από οίκους φροντίδας γερόντων, τότε καθίστασαι ασόβαρος και φαιδρός».
«Τα μέσα ενημέρωσης, καθοδηγούμενα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχουν απλώσει ένα παραπέτασμα, προκειμένου να σας κρύψουν την αλήθεια. Έχουμε λαμπρούς γιατρούς και η θεραπεία που εφαρμόζεται σε όλα τα νοσοκομεία, στους ασθενείς από κορωνοϊό είναι αποτελεσματική και ριζική. Ο Τσιόδρας αποφεύγει να το πει. Η χλωροκίνη με την αζυθρομυκίνη σηκώνουν όλους τους ασθενείς. Στις βαρύτερες περιπτώσεις, η αντι-ιντελευκίνη 6 – ανοσοτροποποιητικό φάρμακο – το περίφημο ΑΚΤΡΕΜΑ, που δόθηκε και στον φίλο μου, τον βουλευτή Κέλλα της ΝΔ, αντιστρέφει την καταρρακτώδη πνευμονία και οι άνθρωποι γίνονται καλά.
Ο Μητσοτάκης και ο Τσιόδρας δεν λένε την αλήθεια, γιατί δεν θέλουν να πουν το πρόβλημα και θέλουν να εμφανίζονται ως ιεραπόστολοι, μέχρι να μας πάνε στις κάλπες. Το πρόβλημα είναι, ότι δεν έχει τον απαραίτητο αριθμό μονάδων εντατικής θεραπείας και φοβάται ένα ποταμό κρουσμάτων, που θα απαιτήσουν νοσηλεία. Οι Έλληνες γιατροί είναι ίσως οι καλύτεροι του κόσμου ή από τους καλύτερους.
Τις τελευταίες ημέρες, όπως μαθαίνω, ανακάλυψαν ότι στην πνευμονία που προκαλεί αυτός ο ιός, πρέπει να δίνουν λιγότερο οξυγόνο αλλά με μεγαλύτερη πίεση. Το πρόβλημα λοιπόν από πλευράς θεραπείας, έχει λυθεί. Εφαρμόζεται το πρωτόκολλο του καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ. Μάλιστα και για τις περιπτώσεις μικρών ποσοστών επιπλοκών σε καρδιοπαθείς, δίνεται και κολχικίνη. Όλα αυτά τα φάρμακα είναι παλιά και πάμφθηνα. Το πρόβλημα της κυβέρνησης που κρύβουν τα περισσότερα κανάλια, είναι ότι ο Κικίλιας δεν μπόρεσε να προσλάβει γιατρούς και ενώ χρειάζεται περίπου 5.000 το σύστημα υγείας, προσέλαβε λιγότερους από 400».