Σαν ταινία φαντασίας: Η ιταλική πρόταση για προστασία στις παραλίες

Σαν ταινία φαντασίας: Η ιταλική πρόταση για προστασία στις παραλίες

Εικόνες που ξεπερνούν την πιο νοσηρή φαντασία.

Ο κορωνοϊός ήρθε και άλλαξε βίαια καθημερινές συνήθειες σε όλον τον κόσμο.

Πάνω από 110 χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ έχουν καταγραφεί πάνω από δύο εκατομμύρια κρούσματα. Η Ιταλία είναι μία από τις χώρες που έχουν πληγεί σοβαρά από τον φονικό ιό αφού μέχρι πρότινος ήταν η κορυφαία χώρα σε θανάτους.

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, πολλές εταιρείες προσπαθούν να σκαρφιστούν τρόπους για να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των πολιτών. Αυτό που πρότεινε όμως μία εταιρεία στη Μόντενα θυμίζει ταινία φαντασίας και ότι καθημερινή ζωή.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η συγκεκριμένη εταιρεία προτείνει σειρές από ομπρέλες με ξαπλώστρες οι οποίες θα έχουν γύρω τους πλεξιγκλάς, θα μοιάζουν δηλαδή με μικρά κουτιά. Έτσι οι λουόμενοι θα μπορούν να προστατεύονται από τα μικρόβια των διπλανών τους.

Κάθε διάφανο κουτί θα βρίσκεται σε απόσταση τριών μέτρων από τα παρακείμενα. Όσοι θέλουν να παραγγείλουν θα το κάνουν μέσω κινητού τηλεφώνου. Ένας σερβιτόρος θα φέρνει την παραγγελία με τους καφέδες και τα σνακ με γάντια και μάσκα προκειμένου να αποφευχθεί η ουρά στα μπαρ και τα εστιατόρια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.