Την Πέμπτη ανακοινώνεται…

Την Πέμπτη ανακοινώνεται…

Ένα βήμα πριν το τελευταίο μέτρο

Η κυβέρνηση μέχρι στιγμής έχει χειριστεί με άκρως ικανοποιητικό τρόπο την κρίση της πανδημίας, πράγμα που φαίνεται και από την άποψη του κόσμου στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών.

Οι επιτελείς της κυβέρνησης γνωρίζουν ότι ο αγώνας με τον κορωνοϊό δεν είναι σπριντ, αλλά μαραθώνιος γι’ αυτό και δεν θέλουν να χύσουν την καρδάρα με το γάλα τώρα που το καμπανάκι της τελικής στροφής έχει ακουστεί.

Το πιο κρίσιμο διάστημα σύμφωνα και με τον Σωτήρη Τσιόδρα είναι το τριήμερο από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Οι άνθρωποι της κυβέρνησης φοβούνται ότι τα καλά νέα των μειωμένων κρουσμάτων θα φέρουν χαλάρωση και σπάσιμο των μέτρων απαγόρευσης από την πλευρά των πολιτών.

Προκειμένου λοιπόν να μην ρισκάρουμε ένα πισωγύρισμα που θα χαλάσει το σχέδιο σταδιακής άρσης των μέτρων μέσα στον Μάη, το κυβερνητικό επιτελείο εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας από το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου έως και την Δευτέρα το πρωί.

Μάλιστα όπως μαθαίνει το instanews η απόφαση είναι σχεδόν ειλημμένη και θα ανακοινωθεί την Μεγάλη Πέμπτη, ώστε να εκλείψει και ο τελευταίος κίνδυνος που θα ανατρέψει το σχέδιο επιστροφής στην κανονικότητα. Κοντός ψαλμός…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.