Οι λόγοι της αποχώρησης της Ολγας Τρέμη από την ΕΡΤ

Οι λόγοι της αποχώρησης της Ολγας Τρέμη από την ΕΡΤ

Μια εκπομπή που… η Τρέμη, δεν άντεξε την Όλγα.

Έξι μήνες κράτησε η τρίτη… θητεία της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ, με την παρουσιάστρια να υποβάλει την παραίτησή της από την παρουσία της εκπομπής «10», την οποία είχε αναλάβει από τον Νοέμβριο του 2019.

Και αρκετοί συνέδεσαν το timing της παραίτησής της με… το Open καθώς έλαβε χώρα ακριβώς την ίδια ημέρα που ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ανέλαβε γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού.

Παναγιωτόπουλος και Τρέμη υπήρξαν παντρεμένοι, απέκτησαν μαζί ένα παιδί και τους συνδέει μια πολύ καλή και ώριμη σχέση από την περίοδο της παντοδυναμίας του (παλιού) Mega, ωστόσο τα σενάρια για το Open δεν… στέκουν. Η δε εκπομπή «10» συνεχίζεται κανονικά και μάλιστα τη θέση της ανέλαβε προσωρινά ο δημοσιογράφος Φάνης Παπαθανασίου.

Οι λόγοι της παραίτησης, η οποία ήταν απρόσμενη (και συνέλαβαν εξαπίνης τους ανθρώπους της ΕΡΤ); Έχουν να κάνουν κυρίως με το κακό κλίμα πίσω από τις κάμερες, στο οποίο συνέβαλαν και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόβλημα συνεννόησης με τη διοίκηση της ΕΡΤ και τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζούλα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.