
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης τα σπάει…
Εχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια από τότε που ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πρωταγωνίστησε στη δημιουργία των «Άγαμοι θύται», μια σατιρική ομάδα που τα… έσπαγε. Και με σκετς που έγραψαν ιστορία.
Ο Μιχαηλίδης και οι «Άγαμοι θύται» επανήλθαν, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, μέσω βίντεο στο YouTube.
σατυρικό μουσικοθεατρικό σχήμα Τα σκετσάκια που παρουσιάζουν όλα αυτά τα χρόνια είναι βγαλμένα από τη ζωή, καυτηριάζοντας κυρίως τα πολιτικά κατορθώματα, αλλά και τα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας μας. Το Πάσχα, η εκκλησία, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς… απασχολούν την επικαιρότητα στα βίντεο. «Όλες οι γριές έχουμε γίνει γκρούπις. Τσιορδίτσες θα γίνουμε» λέει ο αγαπημένος Ιεροκλής!
Τελευταίες Ειδήσεις
- Άρχισαν τα συντροφικά μαχαιρώματα: «Να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη ο Τσίπρας» – «Καλές θάλασσες με την 5η διάσπαση»
- Παγκόσμιο σοκ: Η εκτέλεση δικαστή από κατηγορούμενο την ώρα της δίκης θέτει σοβαρά ζητήματα ασφαλείας
- Ανένδοτος ο Τραμπ, τρέφει το κλίμα του… εμφυλίου πολέμου που απλώνεται πάνω από τις ΗΠΑ – 5η πόλη με Εθνοφρουρούς