Επιτέλους η κυβέρνηση παίρνει το μέτρο που όλοι ζητούσαν…

Επιτέλους η κυβέρνηση παίρνει το μέτρο που όλοι ζητούσαν…

Ειδικά στα νησιά

Οι προσεχείς 10 μέρες είναι οι πιο κρίσιμες στη μάχη της χώρας μας με τον κορωνοϊό. Αν συνεχίσουμε με την ίδια πειθαρχία και προσήλωση στον στόχο, τότε είναι βέβαιο ότι μέσα στον Μάη θα δούμε την σταδιακή άρση των μέτρων απαγόρευσης.

Αν όμως παρασυρθούμε από το εορταστικό κλίμα και χαλαρώσουμε, τότε θα χύσουμε την καρδάρα με το γάλα και όλα θα γίνουν πιο δύσκολα.

Η κυβέρνηση το γνωρίζει αυτό καλύτερα απ’ τον καθένα γι’ αυτό και ετοιμάζεται για τον… υπέρ πάντων αγώνα της επόμενης εβδομάδας.

Το στοίχημα του Πάσχα πρέπει να κερδηθεί γι’ αυτό και τα μέτρα που θα παρθούν θα είναι δρακόντεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του instanews το κυβερνητικό στρατόπεδο εκτός από τα μέτρα που έχουν ήδη ακουστεί (εξονυχιστικοί έλεγχοι, κλείσιμο διοδίων κλπ) ετοιμάζεται να πάρει και ένα ακόμα που ζητούσαν επιτακτικά κυρίως οι νησιώτες.

Την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή του Πάσχα. Χωρίς αστερίσκους και παραθυράκια.

Υπό τον φόβο των συναθροίσεων λόγω της ημέρας, στο τραπέζι της πολιτικής προστασίας έχει πέσει και το συγκεκριμένο μέτρο, το οποίο δείχνει την αποφασιστικότητα που επικρατεί ενόψει του κρίσιμου διαστήματος που ακολουθεί.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς άλλωστε το έχει τονίσει πολλάκις και το εννοεί. Θα παρθούν όλα εκείνα τα μέτρα που απαιτούνται, όσο δύσκολα και αν είναι, προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.