Κορωνοϊός: Φαντάζεστε να «δικαιωθεί» σ’ αυτό που λέει ο Ντόναλντ Τραμπ;

Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για το χρίσμα: «Άλλα έξι χρόνια καραγκιοζιλίκια Τραμπ, θα κάνουν κακό στις ΗΠΑ»

Ένα εφιαλτικό σενάριο...

Κορωνοϊός. Η πανδημία που έχει σαρώσει τον πλανήτη και έχει αλλάξει άρδην τις ζωές μας προς το χειρότερο και αναγκάζοντας σχεδόν τον μισό πλανήτη να βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας.

O Covid-19 ξεκίνησε το «αποκρουστικό» του ταξίδι από την Ουχάν στην Κίνα και επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο, «γονατίζοντας» στην πορεία ακόμα και τα πιο οργανωμένα κράτη της Ευρώπης και της Αμερικής.

Τη δεδομένη στιγμή, η ώρα που πλήττεται περισσότερο (μετά τον εφιάλτη που βίωσε η Ιταλία και η Ισπανία) φαίνεται πως είναι οι ΗΠΑ, με τη Νέα Υόρκη να βρίσκεται στο επίκεντρο και τα καθημερινά καταγεγραμμένα κρούσματα και τους θανάτους ν’ ανεβαίνουν με κάθε μέρα που περνά.

Το πιο ανησυχητικό εξ όλων, όμως, είναι αυτό που είπε ορθά-κοφτά ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Τι δήλωσε ο πλανητάρχης;

Πως οι ΗΠΑ βρίσκονται στην πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας τους και η κατάσταση που επικρατεί μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μάλιστα, το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι πως ο Τραμπ θεωρεί πως οι νεκροί μπορούν να φτάσουν σε νούμερα πράγματι τους αντίστοιχους του Β΄ ΠΠ- ένα σενάριο ερεβώδες που ουδείς θέλει έστω και να σκέφτεται.

Γι’ αυτό το λόγο, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών προσανατολίζεται ακόμα και στη λίστα της καθολικής καραντίνας, με τους πολίτες να μην μπορούν να πάνε ούτε στο φαρμακείο!

Φυσικά, τα πράγματα σήμερα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά αν ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αντιμετώπιζε τον φονικό κορωνοϊό ως αστείο και ως «κινεζική γρίπη»…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.