«Κ. Τσιόδρα, απαντήστε επιτέλους!»: Η viral ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον κορωνοϊό (pic)

«Κ. Τσιόδρα, απαντήστε επιτέλους!»: Η viral ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον κορωνοϊό (pic)

Ακόμα ένα ποστ που θα συζητηθεί...

Είναι, εδώ και έναν μήνα περίπου, το απόλυτο πρόσωπο της επικαιρότητας. Το καθημερινό του «ραντεβού» με τους τηλεθεατές στις 18.00 απλά… δε χάνεται, ενώ τα ποσοστά δημοφιλίας του αγγίζουν τριψήφιο νούμερο.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον πασίγνωστο λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, ο οποίος μας ενημερώνει σε καθημερινή βάση για τον συνολικό αριθμό των καταγεγραμμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού αλλά και το πόσοι από τους συμπολίτες μας δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και έχασαν την ζωή του.

Ωστόσο, κατά καιρούς, εγείρονται κάποια ερωτήματα τα οποία εκφράζονται προς τον κ. Τσιόδρα. Ανάμεσα σε αυτούς που ζητούν απαντήσεις είναι και η Έλενα Ακρίτα. Η δημοφιλέστατη δημοσιογράφος και συγγραφέας «χτυπάει» ανά τακτά διαστήματα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media, θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα.

Το τελευταία χρονικά ποστάρισμά της για τον κορωνοϊό έχει να κάνει με τα τεστ και τις μάσκες, με την κ. Ακρίτα να θέλει να μάθει ποια είναι η «ενδεδειγμένη» οδός που πρέπει ν’ ακολουθήσουν οι Έλληνες πολίτες και να παροτρύνει τους συναδέλφους της δημοσιογράφους να ρωτήσουν συγκεκριμένα πράγματα στον κ. Τσιόδρα.

Αναλυτικά τα όσα γράφει:

Κάθε μέρα θα το λέω. Συνάδελφοι, ρωτήστε τον επιτέλους.

Ο κ. Τσιόδρας είναι υποχρεωμένος πλέον να μάς ενημερώσει σήμερα για τις μάσκες. Όλο και περισσότεροι επιστήμονες υποστηρίζουν πως ο ιός μπορεί να μεταδοθεί ακόμα κι από απόσταση 7 μέτρων, είτε από σταγονίδια είτε κι από την αναπνοή ακόμα.

Με βάση τα νεα δεδομένα στην έρευνα για τον #Covid19:

1. Πρέπει ή όχι να κάνουμε τα τεστ;

2. Πρέπει ή όχι να φοράμε μάσκες;

Πολλοί γιατροί λένε πως και οι νοσούντες ασυμπτωματικοί πρέπει να φορούν μάσκα.

Αν όμως δεν κάνουμε το τεστ πως θα ξέρουν αν είμαστε νοσούντες ασυμπτωματικοί ή όχι;

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.