Αυτός ο υπουργός είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Νίκου Χαρδαλιά

Όλοι μιλάνε για τη φωτογραφία του Χαρδαλιά από την Ξάνθη

Το δήλωσε ο ίδιος.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξελίσσεται σε πρόσωπο των ημερών.

Μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα ενημερώνει τους πολίτες κάθε απόγευμα για την εξέλιξη των μέτρων αλλά και τα νέα που έρχονται μετά από απόφαση της κυβέρνησης. Ο πρώην Δήμαρχος Βύρωνα αναβαθμίστηκε σε υφυπουργό πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων μετά την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε κάθε φορά για το ύφος του Νίκου Χαρδαλιά. Το γεγονός ότι θυμίζει πολλές φορές αυστηρό δάσκαλο δεν έχει μείνει ασχολίαστο, ιδιαίτερα από τους χρήστες των social media.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς δε διστάζει να απαντήσει, έστω και εμμέσως, σε ορισμένα δημοσίευμα ή κακώς κείμενα. «Δεν έχω προσωπικά με κανέναν αλλά θέλουμε να αποτρέψουμε τον κίνδυνο… Θα είμαστε αδιαπραγμάτευτα δηκτικοί και προειδοποιούμε τους απερίσκεπτους» ανέφερε κατά την ενημέρωση της Τετάρτης.

Όπως φαίνεται όμως ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει αποκτήσει θαυμαστές μέσα στο υπουργικό συμβούλιο. Ανάμεσα στους θαυμαστές του είναι και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης δε δίστασε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ραντάρ» να δηλώσει τον θαυμασμό του προς τους χειρισμούς του Νίκου Χαρδαλιά.

«Πρέπει να ακούμε τον Χαρδαλιά. Θέλω να εκφράσω δημόσια τον θαυμασμό μου για τον επαγγελματισμό του και τον τρόπο που διαχειρίζεται την κρίση. Δεν είναι τυχαίο ότι εισέπραξε καθολικής κυβερνητικής υποστήριξης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.