«Τα λεφτά στην Ελλάδα φτάνουν μέχρι…»: Βουλευτής της ΝΔ είπε αυτό που όλοι φοβόμασταν

«Τα λεφτά στην Ελλάδα φτάνουν μέχρι...»: Βουλευτής της ΝΔ είπε αυτό που όλοι φοβόμασταν

Ο κορωνοϊός πλήττει και την οικονομία σοβαρά...

Ο κορωνοϊός συνεχίζει την επέλασή του στη χώρα μας με τα κρούσματα να αυξάνονται κάθε μέρα, όμως υπάρχει μια σοβαρότατη παράμετρος που μόλις τώρα αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην εκδότης Γιώργος Κύρτσος, μίλησε σε εκπομπή του Open για το κομμάτι της οικονομίας που επηρεάζει ο κορωνοϊός και μεταξύ άλλων έκανε τις εκτιμήσεις του, οι οποίες το λιγότερο που μπορούν να χαρακτηριστούν είναι ανησυχητικές, ενώ στο χειρότερο σενάριο είναι εφιαλτικές.

Ο Γιώργος Κύρτσος στάθηκε στην κυβερνητική τακτική, με την υποστήριξη της αντιπολίτευσης, να στηρίζει οικονομικά τις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται όμως πρόσθεσε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει για πολύ καιρό ακόμα.

Ο ευρωβουλευτής εκτίμησε ότι τα χρήματα για συνάξεις και επιδόματα δεν μπορούν να διαρκέσουν πάνω από τον Μάιο, το αργότερο Ιούνιο, μετά θα υπάρξει βαθιά ύφεση και κρίση, με μία ίσως μικρή διακοπή το καλοκαίρι αλλά το φθινόπωρο θα επανέλθει ακόμα πιο σκληρή.

Έφτασε μάλιστα σε σημείο να προβλέψει ότι οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης θα φτάσουν μέχρι τη μείωση των συντάξεων και των μισθών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.