Θύμισε ταινία ζόμπι: Ασθενής με κορονοϊό δραπευτεύει και σκοτώνει γυναίκα δαγκώνοντάς την

Θύμισε ταινία ζόμπι: Ασθενής με κορονοϊό δραπευτεύει και σκοτώνει γυναίκα δαγκώνοντάς την

Σκηνές που θύμισαν θρίλερ.

Ένας 35χρονος που είχε ταξιδέψει από τη Σρι Λάνκα στην Ινδία βρισκόταν στην τυπική καραντίνα των 14 ημερών κάθε ταξιδιώτη ο οποίος εισέρχεται στην Ινδία, έχοντας περάσει 7 ημέρες σε απομόνωση.

Ο άντρας γνωστός ως Manikandan έσκισε τα ρούχα του, βγήκε από το σπίτι που παρέμενε και έτρεχε στους δρόμους της Ταμίλ Ναντού όπου και παραπάτησε σε μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία κοιμόταν έξω από το σπίτι της.

Εξοργισμένος τη δάγκωσε στον λαιμό, με την ογδοντάχρονη να ουρλιάζει από τους πόνους και τους δικούς της ανθρώπους να τρέχουν προς βοήθειά της. Ο 35χρονος εξαφανίστηκε από τη σκηνή και το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών η 80χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Η αστυνομία έβγαλε ανακοίνωση με το όνομα του άντρα και λεπτομέρειες για την ψυχική του κατάσταση και το ιστορικό του ψυχικών παθήσεων, πάνω από δέκα χρόνια.

Οι συγγενείς του Manikandan δήλωσαν πως μετά την επιστροφή του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα για τις απώλειες που είχε η δουλειά του στη Σρι Λάνκα.

Η καταντίνα και οι απαγορεύσεις στην Ινδίας είναι από τις πιο σκληρές σε όλον τον κόσμο με τη χώρα να προσπαθεί να ελέγξει την πανδημία του κορωνοϊού σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο κόσμου επβάλλοντας βαριές τιμωρίες σε όσους παραβαίνουν τις εντολές.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.