Το ξεχωριστό «αντίο» του Μητσοτάκη στον Μανώλη Γλέζο

Το ξεχωριστό «αντίο» του Μητσοτάκη στον Μανώλη Γλέζο

Η άγνωστη σχέση του Πρωθυπουργού με τον σπουδαίο πολιτικό που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα.

Έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας ο Μανώλης Γλέζος.

Η εμβληματική μορφή της ελληνικής πολιτικής απεβίωσε σε ηλικία 98 ετών. Στις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και έφυγε τελικά από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη. Όλος ο πολιτικός κόσμος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Μανώλη Γλέζου.

Ανάμεσά τους και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Πρωθυπουργός εκτιμούσε ιδιαίτερα τον Μανώλη Γλέζο. Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα «Καθημερινή» ο Κυριάκος Μητσοτάκης ασχολήθηκε προσωπικά με το συλλυπητήριο μήνυμα στην μνήμη του σπουδαίου πολιτικού και έγραψε ο ίδιος λόγια καρδιάς.

Έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στο βράδυ όπου έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Τότε ο Μανώλης Γλέζος επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό κρατώντας ένα κόκκινο γαρύφαλλο θέλοντας να πει ένα «αντίο» σε έναν πολιτικό του αντίπαλο.

«Το έθνος χαμηλώνει τις σημαίες του για να περάσει ένας μεγάλος Έλληνας. Ο Μανώλης Γλέζος εκπροσώπησε μία γενιά που δεν λύγισε και δεν υποτάχθηκε. Μαζί με όλους τους Έλληνες, σκύβω με σεβασμό το κεφάλι στη μνήμη του. Και εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.