
Ανακοινώθηκε επίσημα.
Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κυριάκος μητσοτάκης κάλεσε βουλευτές, υπουργούς και υφυπουργός της κυβέρνησής του να διαθέσουν για δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη κατά του φονικού κορονοϊού.
Η πρώτη που απάντησε θετικά στο κάλεσμα του πρωθυπουργού, αποφασίζοντας να καταβάλλει τα μισά χρήματα που θα λάβει σε ειδικό λογαριασμό, είναι η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Όπως ανακοινώθηκε, η ίδια «εκτιμώντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης αποφάσισε για τους επόμενους δυο μήνες να καταθέσει το ήμισυ του μισθού της στον σχετικό ειδικό λογαριασμό».
Ας ελπίσουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι…

Τελευταίες Ειδήσεις
- «Για να το συνδέσω με την Ιθάκη»: Το επικό σκίτσο του Πετρουλάκη για το νέο κόμμα Τσίπρα, για το οποίο μιλούν όλοι σήμερα
- Τα Μερομήνια προβλέπουν «σκληρό» καλοκαίρι: Ποιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας
- Τεκτονικές αλλαγές σε νέα δημοσκόπηση: Τα 2 κόμματα που εξαφάνισε ο Τσίπρας με το καλημέρα