Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στη μάχη κατά του κορωνοϊoύ το 50% των μισθών βουλευτών και υπουργών»

Για δύο μήνες.
Έβρος: Ένα βήμα πριν την πιο δύσκολη απόφαση η κυβέρνηση

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την τελευταία του ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook να καλεί βουλευτές, υπουργούς και υφυπουργούς να προσφέρουν το 50% των μισθών τους στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στόχο έχει την αύξηση των χρημάτων που θα διατεθούν στον αγώνα κατά του φονικού ιού, με τον πολιτικό κόσμο να καλείται να προσφέρει τα μισά έσοδα της εργασίας του για δύο μήνες.

Η ανάρτησή του έχεις ως εξής: 

«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ