Έξαλλος με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Πολάκης: «Κατέβασέ την αν έχεις τσίπα» (Pic)

Παύλος Πολάκης

Η γεμάτη οργή ανάρτηση στο facebook.

Μία ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν αρκετή για να ανάψει και πάλι φωτιές στο πολιτικό σκηνικό.

Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε την Κυριακή μία ανάρτηση από την ηλεκτρονική έκδοση της «Καθημερινής» για καταδίκη του Παύλου Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση. Η ανάρτηση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων αφού επρόκειτο για είδηση του 2018 σε μία υπόθεση για την οποία ο πρώην υπουργός Υγείας είχε αθωωθεί.

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη μέσω facebook. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Με ενημέρωσαν πριν λίγο (γιατί δεν χρησιμοποιώ το τουιτερ) πως ο ΑΔΩΝΗΣ Γεωργιαδης ,ο πρώην «Χαρβαρντ πρότζεκτ» της Νοβαρτις ,ο πρώην «8 εκατομμύρια διαφήμιση απ το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2013-14» και νυν «Μπουλντοζιερης του Ελληνικού» καθώς και «φύλακας-Αγγελος μαυραγοριτών και γεροΛαδάδων» … ανέβασε πριν λίγο απόψε άρθρο του 2018 της Καθημερινής που λέει πως καταδικάστηκα για συκοφαντική δυσφήμιση!!!!

Πρόκειται για το πρωτόδικο δικαστήριο με την ΠΟΕΔΗΝ του γνωστού Γιαννακου (όπου λόγω δουλειάς δεν ειχα παραστεί) που ο ΑΔΩΝΗΣ Γεωργιαδης το παρουσιάζει σαν τωρινό ,ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ,ο γελοιοδεστερος των υπουργών ,ΠΩΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ που έγινε στις 20/2/2020 αθωώθηκα πανηγυρικά !!!!

Πόσο ΖΟΡΙΣΜΕΝΟΣ πρέπει να είσαι κακομοίρη μου που έχουν ξεφύγει μέχρι και 5000% πάνω οι τιμές σε ατομικά μέσα προστασίας του κοινού ,καθώς δεν προχωράς σε ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ με αστείες δικαιολογίες για να αναγκάζεσαι να κανείς τέτοιες αναρτήσεις!!!

Σε παραδίδω στη χλεύη της κοινωνίας !!

Αν έχεις ΤΣΙΠΑ φιλότιμου ,κατέβασε την και ζήτα συγγνώμη δημοσίως!

ΥΓ ανεβάζω και δυο φωτογραφίες από το ρεπορτάζ για το εφετείο (επειδή η πρώτη είναι από το Documento και μπορεί να σε πιάσει ντουβρουτζας και να μην το διαβάσεις ,σου ανέβασα και από το bankingnews.Οχι ο Σκαι δεν το είπε ,αν περίμενες να το μάθεις από κει)»

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι με μία πρόχειρη αναζήτηση η ανάρτηση δεν υπάρχει πλέον στο προφίλ του Άδωνι Γεωργιάδη.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2548828252027307&id=100007004708966

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.