«Μου φαίνεται ή…»: Το αισιόδοξο σκίτσο-μήνυμα του Αρκά για την Ελλάδα (pic)

Ρε... λέτε;
Η υβριστική ανάρτηση του Αρκά που μετά από λίγο κατέβηκε (Pic)

Ο κορωνοϊός και η εξάπλωσή του (καθώς επίσης και τα κρούσματα που καταγράφονται παγκοσμίως) μονοπωλούν την καθημερινότητα όλων μας και αποτελούν αποκλειστικό αντικείμενο συζήτησης ανά τον πλανήτη.

Φυσικά, και όλοι οι καλλιτέχνες- ο καθένας από το δικό του πόστο- έχουν στραφεί «αναγκαστικά», θα μπορούσε να πει κανείς, στον Covid-19, θέλοντας να περάσει ο καθένας τα δικά του μηνύματα.

Από τον τελευταίο άγραφο κανόνα δεν ξέφυγε ούτε ο λαοφιλέστατος Αρκάς. Ο γνωστός σκιτσογράφος το τελευταίο διάστημα καταπιάνεται ολοένα και περισσότερο με τον κορωνοϊό με τις τελευταίες του δημιουργίες να συζητούνται εντόνως στα social media.

Μάλιστα, ένα από τα τελευταία του «χτυπήματα» είχε να κάνει με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες τα αυστηρότατα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, αλλά και τις υποδείξεις του κ. Τσιόδρα και των υπολοίπων ειδημόνων.

Ποιο ήταν, λοιπόν, το μήνυμα του Αρκά;

Ο κομίστας επέλεξε συνειδητά να δει μισογεμάτο το ποτήρι, βάζοντας σε μπαλονάκι πάνω από το  πρόσωπο του πάνσοφου Μεσσία τα λόγια «Γινόμαστε καλύτερος λαός ή μου φαίνεται;».

Στα σχόλια από κάτω, φυσικά, οι απόψεις διίστανται, όμως το αισιόδοξο νόημα ίσως, εν προκειμένω, και να μην αλλάζει…

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

«Μου φαίνεται ή...»: Το αισιόδοξο σκίτσο-μήνυμα του Αρκά για την Ελλάδα (pic)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ