Αυτός ναι, είναι Αρκάς: Το εκπληκτικό του σκίτσο για όσους έσπευσαν να φύγουν από την Αθήνα (pic)

Η υβριστική ανάρτηση του Αρκά που μετά από λίγο κατέβηκε (Pic)

Επέστρεψε για τα καλά...

Η συντριπτική πλειονότητα θα συμφωνήσει πως είναι ο κορυφαίος σκιτσογράφος στην ιστορία της Ελλάδος- ή, για να μην αδικούμε άλλα τεράστια ονόματα που έχουν περάσει από το χώρο, ο πιο αναγνωρίσιμος.

Την τελευταία πενταετία, βέβαια, άκουσε πάρα πολλά για την (πολλές φορές, όπως τονιζόταν, αναίτια) «επίθεσή» του στον Αλέξη Τσίπραμ στο έργο του «Τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού».

Ο λόγος, φυσικά, για τον αξεπέραστο Αρκά.

Ο πασίγνωστος σκιτσογράφος με τα… αμέτρητα αριστουργήματα στη συλλογή του έχει περάσει σε μια διαφορετική φάση της καριέρας του, καθώς πάρα πολλά από τα νέα του σκίτσα «ανεβαίνουν» στο social media και προκαλούν, πολύ συχνά, ντόρο.

Εσχάτως, μπορεί να πει κανείς, ο Αρκάς έχει επιστρέψει σε μεγάλη φόρμα, καθώς καταπιάνεται συστηματικά με το θέμα του κορωνοϊού και, κυρίως, τον (απαράδεκτο) τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι Έλληνες.

Παρά τις ατελεύτητες συστάσεις της κυβέρνησης (και τα μέτρα που τις ακολουθούν) για να μείνουμε σπίτι μας όλοι, ούτως ώστε να μειωθεί η διασπορά και να μπορέσουμε ν’ αντιμετωπίσουμε πολύ καλύτερα τον Covid-19, χιλιάδες συμπολίτες μας προκάλεσαν το… αδιαχώρητο, στην προσπάθειά τους να φύγουν για τα χωριά τους- μια κίνηση πέρα ως πέρα λάθος, εννοείται, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να κολλήσουν τον ιό περιοχές ολόκληρες που δεν είχαν ούτε ένα καταγεγραμμένο κρούσμα.

Ο Αρκάς, λοιπόν, αποφάσισε να σχολιάσει αυτή την παντελώς ανεύθυνη επιλογή, μ’ ένα σκίτσο-μαχαιριά.

Τα είπε (γι’ ακόμη μια φορά) όλα μέσα από ένα καρέ. Δείτε το παρακάτω και θα καταλάβετε:

Αυτός ναι, είναι Αρκάς: Το εκπληκτικό του σκίτσο για όσους έσπευσαν να φύγουν από την Αθήνα (pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.