
Ανεβαίνουν τα νούμερά της.
Σε διαρκή ροή ενημέρωσης από τις 5.30 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, βρίσκεται η ΕΡΤ1 αξιοποιώντας και το πολύ μεγάλο δίκτυο των ανταποκριτών της τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, με συνολικό ποσοστό 6,5%.
Η νέα έκτακτη ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 από τις 16.00 ως τις 19.00 με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα σημείωσε μερίδιο τηλεθέασης 12,4%, ενώ από τα προχθεσινά στοιχεία της Νielsen προκύπτει ότι οι περισσότεροι τηλεθεατές (14,5%) επέλεξαν την κρατική τηλεόραση για να παρακολουθήσουν το μήνυμα του πρωθυπουργού.
Αύξηση της τηλεθέασης σημείωσε και η πρωινής εκπομπής «Από τις έξι» με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τον Γιάννη Πιτταρά στο 10,7%.
Τέλος στη χθεσινή πρεμιέρα του δελτίου ειδήσεων στις 19.00 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου σημείωσε αντίστοιχη τηλεθέαση (4,7%) με το Open (4,9%) και το Μega (4,6%).
Τελευταίες Ειδήσεις
- Αυτό πόνεσε: Η ατάκα-φωτιά της Ράνιας Τζίμα για την «απουσία» της ΝΔ δείχνει πολλά… (Vid)
- Εάν πατήσει το κουμπί ο Τραμπ: Η αλήθεια για τα αντίποινα του Ιράν στη βάση της Σούδας
- Μουλιασμένα δάχτυλα στο νερό: Οι 3 ασθένειες που μπορεί να κρύβουν
- #ΕΡΤ