
Το παρασκήνιο από την ορκωμοσία της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Ο πρόεδρος του ΣτΕ, Αθανάσιος Ράντος κατέβηκε από τα έδρανα των θεσμικών καλεσμένων, πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα και κάτι φαίνεται να του είπε.
Όπως γράφει ο «Μικροπολιτικός» στα «ΝΕΑ», ο Ράντος τον χαιρέτησε και του είπε ότι ήταν μαθητής στο 10ο Γυμνάσιο (δηλαδή του μετέπειτα Πολυκλαδικού που φοίτησε και ο Τσίπρας) και ότι είναι πιστός φίλος του Παναθηναϊκού.
Ο Τσίπρας έδειξε να το χαίρεται αφού πρόκειται για δύο πράγματα που τους ενώνουν. Ο Ράντος πάντως, ήταν ένας εκ των δικαστών που είχαν διαφωνήσει με το νόμο Παππά.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Φορτσάρει στην τελική ευθεία: Οι 3 μεταγραφές Τσίπρα για να χτυπήσει την πρωτιά από τη ΝΔ
- Εάν στις πρώτες εκλογές χάσει τη 2η θέση: Το μεγάλο φαβορί για τη θέση του Ανδρουλάκη στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ
- Το κρυφό χαρτί του Τσίπρα: Το πρόσωπο που προηγείται στις δημοσκοπήσεις, αφήνοντας πίσω όλους τους γνωστούς