Τέλος εποχής για τον Σωκράτη Κόκκαλη…

Τέλος εποχής για τον Σωκράτη Κόκκαλη...

Αποχωρεί από CEO της Intralot.

Αποχώρηση – βόμβα από την INTRALOT με πρωταγωνιστή τον ισχυρό άνδρα της εταιρείας, Σωκράτη Κόκκαλη.

Σύμφωνα με το διοικητικό συμβούλιο, ο Κόκκαλης συνεχίζει μεν με τα καθήκοντά του ως Εκτελεστικός Πρόεδρος του Δ.Σ, αποχωρεί δε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, με τον όμιλο να περνά στα χέρια του Χρήστου Δημητριάδη ο οποίος από σήμερα εκτός από τα καθήκοντα του CEO, αποτελεί και Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ, αντικαθιστώντας τον Δημήτριο Κλώνη. Ο ίδιος, εργάζεται στην INTRALOT από το 2007.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ιδρυτή της INTRALOT και Πρόεδρο του Δ.Σ. Σωκράτη Κόκκαλη για την ευκαιρία που μου δίνει να συμβάλω από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου. Αποτελεί τιμή, πρόκληση και τεράστια ευθύνη. Η INTRALOT είναι μια εταιρεία με σπουδαία ιστορία και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Εξάγουμε τεχνολογία, προϊόντα και υπηρεσίες παγκοσμίως. Είμαστε υπερήφανοι για τις θυγατρικές μας που υπηρετούν τους πελάτες μας και συνθέτουν τον πολυεθνικό χαρακτήρα της εταιρείας», είπε ο κ. Κλώνης.

Όσο για τον Κόκκαλη;

«Μετά από μια μεταβατική περίοδο αναδιάρθρωσης κατά το περασμένο έτος, η εταιρεία θα κινηθεί δυναμικά με αιχμή την ψηφιακή τεχνολογία, με νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Χρήστο Δημητριάδη, που έχει μακρά θητεία στην εταιρεία κατά τα τελευταία 12 έτη και διαθέτει σε βάθος γνώση των τεχνολογιών του κλάδου. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του»,  δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.