Βγήκαν οι εξετάσεις του Πάνου Ιωαννίδη για τον κορωνοϊό – Σε πόσα επεισόδια MasterChef θα λείπει

Βγήκαν οι εξετάσεις του Πάνου Ιωαννίδη για τον κορωνοϊό - Σε πόσα επεισόδια MasterChef θα λείπει

Δυστυχώς, το MasterChef θα μεταδοθεί χωρίς τον ΠΆνο Ιωαννίδη.

Σε μπελάδες μπήκε η παραγωγή του MasterChef λόγω μιας ξαφνικής αδιαθεσίας του Πάνου Ιωαννίδη που έκανε τους συναδέλφους του και τα μέλη της παραγωγής του παιχνιδιού να σκεφτούν τα χειρότερα.

Ο ίδιος έμεινε εκτός γυρισμάτων μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα το κοινό να αναμένεται να απολαύσει ορισμένα επεισόδια χωρίς εκείνον.

Ο αγαπημένος κριτής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», αποκάλυψε πως πράγματι πέρασε δύσκολα, ενώ ανέφερε και σε πόσα επεισόδια δεν συμμετείχε. Τόνισε δε, πως από αύριο επιστρέφει κανονικά στα γυρίσματα. 

«Είμαι αρκετά καλά. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Πήγα για γύρισμα και δεν αισθανόμουν καλά. Είχα ανεβάσει πυρετό. Κυρίως η κούραση πιστεύω ότι είναι. Η παραγωγή πολύ καλά έκανε και μου είπε να ξεκουραστώ. Λίγο ίσως φοβήθηκα για κάτι άλλο, οπότε καθαρά για προληπτικούς λόγους έκανα περαιτέρω εξετάσεις και όλα καλά.

Ήταν λογικό να μου ζητήσουν να κάνω επιπλέον εξετάσεις για κορονοϊό. Βγήκαν αρνητικές, δεν ήταν τίποτα ανησυχητικό. Είμαι πολύ καλύτερα και έτοιμος να επιστρέψω στο MasterChef. Θα λείπω μόνο σε δύο επεισόδια και από αύριο επιστρέφω κανονικά στα γυρίσματα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.