Τι κρύβει η σιωπή του Μητσοτάκη για Άδωνι;

Τι κρύβει η σιωπή του Μητσοτάκη για Άδωνι;

Φαίνεται κάτι να έχει χαλάσει.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν φαίνεται να είναι πολύ ψηλά στην εκτίμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως γράφει η εφημερίδα «Documento». Πριν δέκα ημέρες ήταν οι πιέσεις του υπουργού προς την Δικαιοσύνη για τους προστατευόμενους μάρτυρες και τη δημοσιοποίηση της ταυτότητάς τους.

Ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει το ενδιαφέρον του Άδωνι, αλλά συνεχίζει να μην εγκρίνει τις πολλές καθημερινές του συνεντεύξεις, καθώς από τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης εκλαμβάνονται και ως άσκηση πίεσης. Επίσης δεν του αρέσει οι υπουργοί να μιλούν για θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς τους.

Την ίδια ώρα υπάρχουν καλοθελητές στο Μαξίμου που δείχνουν σε κάθε ευκαιρία τις αποτυχίες του Άδωνι Γεωργιάδη στην πρόσκληση επενδύσεων. Πριν από λίγες μέρες, συνεργάτης του πρωθυπουργού σκοπίμως αναφέρθηκε στην αποχώρηση της εταιρείας ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών Hive από την ελληνική αγορά λόγω της απουσίας ολοκληρωμένου νομικού πλαισίου.

Πρόκειται για θυγατρική του ομίλου Daimler, στον οποίο ανήκει η Beat. Ο Μητσοτάκης μπορεί να μην σχολίασε, αλλά η σιωπή όπως γράφει το «Documento» ήταν εκκωφαντική…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.