Ο Ελληνάρας οπαδός έβαλε στο στόχαστρο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ελληνάρας οπαδός έβαλε στο στόχαστρο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! - ΒΙΝΤΕΟ

Χυδαία επίθεση μετά το τέλος του αγώνα Λέικερς-Μπακς στον 25χρονο άσο.

Ένα ντροπιαστικό περιστατικό σημειώθηκε μετά το τέλος του αγώνα των Λέικερς με τους Μπακς, με Έλληνα οπαδό να βρίζει χυδαία τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τα δύο αδέλφια Αντετοκούνμπο μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Λος Άντζελες. Ένας Έλληνας οπαδός τους περίμενε και μόλις είδε τον Γιάννη να κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια, άρχισε να τον βρίζει χυδαία. «Γιάννη την φάγατε σήμερα, την φάγατε σήμερα στον κ@@@, καλά πάθατε».

Η αντίδραση του Θανάση που ήταν κοντά και είδε το σκηνικό ήταν άμεση. Αμέσως έτρεξε και του ζήτησε τον λόγο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και ο Γιάννης, ο οποίος φάνηκε έκπληκτος από το περιστατικό.

«Να σε χαίρονται τα παιδιά σου» είπε στο τέλος ο Θανάσης στον Έλληνα οπαδό και το επεισόδιο σταμάτησε εκεί με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Για μια οικογένεια που κάνει υπερήφανη την Ελλάδα σε ολόκληρο τον πλανήτη, αυτός έβαλε μπροστά το… πάθος του για τους Λέικερς! Κι έχει ιδιαίτερη σημασία ότι για να βρίσκεται στους συγκεκριμένους χώρους, ο άνθρωπος αυτός ήταν διαπιστευμένος! Ασφαλώς και πρόκειται για μια ντροπιαστική συμπεριφορά, η οποία αποτελεί θλιβερή εξαίρεση στον κανόνα.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.