Το βίντεο της ντροπής: Τούρκοι στρατιώτες ξυλοκοπούν μετανάστες που φεύγουν από τον Έβρο

Στον Έβρο ο «Αίαντας»: Το όπλο που επιστρατεύει η κυβέρνηση για τη μάχη στα σύνορα

Τα λόγια είναι περιττά...

Τις τελευταίες μέρες- το γνωρίζουν άπαντες, πλέον, αυτό- τα βλέμματα είναι στραμμένα στα όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα στο φλέγον ζήτημα με τους μετανάστες.

Η Τουρκία, κατά την προσφιλή της τακτική εδώ και πολλά χρόνια, επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, παρουσιάζοντας τον εαυτό της σαν τον… προστάτη των προσφύγων και των μεταναστών και χαρακτηρίζοντας ως “fake news” οτιδήποτε δεν συμφωνεί με τα όσα «επιτάσσουν» οι θέσεις της Άγκυρας.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτό που θέλουν να παρουσιάζουν οι γείτονές μας και ο Ταγίπ Ερντογάν- και υπάρχουν και οι αποδείξεις που τεκμαίρουν αυτή τη θέση: ένα βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Παρασκευής (6/3) δείχνει πεντακάθαρα Τούρκους στρατιώτες να χτυπούν βάναυσα, με κλοτσιές και μπουνιές, μετανάστες που επιχειρούν να γυρίσουν πίσω (προς την τουρκική πλευρά), απομακρυνόμενοι από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Η βάρβαρη τακτική των γειτόνων μας παρουσιάζεται με τον πιο ωμό τρόπο, καταρρίπτοντας με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο τους ισχυρισμούς του Σουλτάνου.

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές λήψεις:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.