Ο Άδωνις αποκάλυψε το σχέδιο της κυβέρνησης για τους πρόσφυγες! – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση Άδωνι μετά τις μολότοφο στο Α.Τ. Ομονοίας: «Ντροπή! Δεν είναι κράτος αυτό»

Κλειστά κέντρα δηλαδή ισόβιες φυλακές.

Και επίσημα πλέον δια στόματος του υπουργού Ανάπτυξης αποκαλύφθηκε το σχέδιο της κυβέρνησης για το προσφυγικό.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο Open, υποστήριξε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης για τα κλειστά κέντρα κράτησης προσφύγων και μεταναστών «δεν έχει παγώσει, αλλά ούτε αποχώρησαν τα ΜΑΤ».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Χωρίς κλειστά κέντρα δηλαδή χωρίς τις εικόνες του εγκλεισμού και της αποτροπής δεν θα σταματήσουν», ενώ τόνισε πως οι κάτοικοι θα έπρεπε να παρακαλάνε την κυβέρνηση να τα φτιάξει.

«Για να σταματήσουν οι βάρκες, πρέπει αυτοί που μπαίνουν στις βάρκες να σταματήσουν να πληρώνουν τους λαθρέμπορους. Για να γίνει αυτό πρέπει να ξέρουν από τους προηγούμενους ότι εδώ πέρασαν άσχημα, ότι εδώ τους κλείσαμε μέσα και δεν μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν».

Η κυβέρνηση άφησε την κατάσταση να φτάσει σε οριακό σημείο στα νησιά για να περάσει την πολιτική της «αποτροπής» και των κλειστών κέντρων στα νησιά.

Ο Γεωργιάδης παραδέχθηκε από τη μια, απροκάλυπτα ότι «θα είναι προσωρινές φυλακές και ισόβιες φυλακές για όποιον δεν θέλει να επιστρέψει πίσω» ενώ λίγο μετά με πολιτικαντισμό υποστήριξε το αντίθετο, ότι δεν είναι φυλακή γιατί θα μπορούν να επιστρέψουν πίσω στη χώρα τους.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.