Απογοήτευση για Βάλια – Μανωλάκη…

Απογοήτευση για Βάλια - Μανωλάκη...

Κάτι που οι φανατικοί της σειράς δεν ήθελαν να ακούσουν.

Αποκαρδιωτικά είναι τα νέα για τους φανς του «ΚΑφέ της Χαράς» που ήλπιζαν σε μία νέα ιστορία αγάπης στο Κολοκοτρωνίτσι. Με πρωταγωνιστές, φυσικά, τα δύο παιδιά που μεγάλωσαν μαζί και ξαναενώθηκαν στον νέο κύκλο.

Βάλια και Μάνος συναντήθηκαν ξανά αλλά όπως φαίνεται δεν αναμένεται να γίνουν ζευγάρι (όχι σύντομα τουλάχιστον) ενώ υπάρχουν και ακόμα χειρότερα νέα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν πως οι δύο πρωταγωνιστές -η Έφη Ρασσιά και ο Πάρις Σκαρτσόλιας- έχουν έρθει πιο κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με τα σχόλια πως οι δυο τους ταιριάζουν πολύ να δίνουν και να παίρνουν.

Ωστόσο, ο Πάρις φρόντισε να… απογοητεύσει πλήρως  τους φανατικούς «αδειάζοντας» τη συμπρωταγωνίστριά του.

Στη νέα του συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», είπε όλα αυτά που δεν θέλαμε να ακούσουμε…

Η Έφη Ρασσιά (Βάλια) μεγάλωσε κι έχει εξελιχθεί σε μια γοητευτική κοπέλα. Τα χρόνια που πέρασαν είχατε επαφή, μιλούσατε, βλεπόσασταν;

«Δεν κάναμε παρέα, όχι, είχαμε βρεθεί μια φορά τυχαία. Είναι γοητευτική, δεν το συζητάω, και πολύ καλό παιδί, όμως δεν αλλάζουν τα δεδομένα. Η Έφη είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρω το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, ασχέτως αν είχαμε χαθεί ή όχι, πάντα υπήρχε μεταξύ μας, όχι κάτι ερωτικό, αλλά ήμασταν πολύ ευγενικοί και τώρα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Φίλοι ήμασταν τότε, φίλοι είμαστε και τώρα, η σχέση μας έχει «χτιστεί» προς αυτή την πλευρά, πολλά χρόνια τώρα».

Οπότε, δεν υπάρχει περιθώριο ερωτικής έλξης;

«Αυτή τη στιγμή όχι».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.