Το κακόγουστο χιούμορ της Νοτοπούλου και η απάντησή της – ΦΩΤΟ

Εκτυφλωτική: Το φόρεμα της Κατερίνας Νοτοπούλου που μαγνήτισε όλα τα ανδρικά βλέμματα (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση για τα κρούσματα κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με θέμα τον κορωνοϊό, παραφράζοντας στίχους.

«Θεσσαλονίκη μου, μεγάλη κορονοϊομάνα», «Αναζητώ, αναζητώ στη Σαλονίκη αντισώματα», «Άιντε κάντε όλοι στην μπάντα, βήχει και γουστάρει ο Σαλονικιός» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις αναρτήσεις

Το κακόγουστο χιούμορ της Νοτοπούλου και η απάντησή της - ΦΩΤΟ Το κακόγουστο χιούμορ της Νοτοπούλου και η απάντησή της - ΦΩΤΟ

Λίγες ώρες αργότερα μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής», ανέφερε: «Μου έχουν αδυναμία στο διαδίκτυο. Συνήθως βέβαια όχι για τα σοβαρά θέματα. Εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν θα επιβιώναμε αν δεν είχαμε χιούμορ. Το πιο αστείο που έχω δει είναι για το μετρό της Θεσσαλονίκης το οποίο παραμένει κλειστό λόγω του ιού.

Είναι ευθύνη όλων να κρατήσουμε ψύχραιμη στάση, δεν είναι ώρα αντιπολίτευση. Ευθύνη των πολιτικών προσώπων είναι να υπερασπιζόμαστε την ελληνική κοινωνία και τη δημόσια υγεία. Δυστυχώς από τον δήμαρχος και τον πρόεδρο του ΔΣ δεν υπήρχε ενημέρωση για το τι πρέπει να κάνουν όσοι ήταν στο δημοτικό συμβούλιο με την γυναίκα που νοσεί. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα κρούσμα, είναι εύλογο κάποιοι να ανησυχούν. Όχι να γίνεται έλεγχος μόνο στους δημοτικούς συμβούλους του δημάρχου και στο γραφείο του».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.