Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ

Το Big Brother φέρνει αλλαγές που δεν αρέσουν στην Τατιάνα.
Η Τατιάνα θα λέει «Καλησπέρα» στον ΣΚΑΪ

Κύμα αλλαγών αναμένεται στον ΣΚΑΪ λόγω του Big Brother αλλά και μετά τα χαμηλά νούμερα που έκανε το το My style rocks gala την προηγούμενη Παρασκευή απέναντι στο Master Chef.

Σύμφωνα με το tinamess.gr θα… σκάσει τροποποίηση προγράμματος που μεταφέρει τη βραδινή εκδοχή του ριάλιτι μόδας από τις Παρασκευές την Κυριακή το μεσημέρι στη θέση της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου. Μάλιστα, πρόκειται μια αλλαγή που πρόκειται να ισχύσει άμεσα παρά το γεγονός ότι το Big Brother θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου.

Ωστόσο, στον ΣΚΑΪ θέλησαν να έχουν όλο τον χρόνο για να επικοινωνήσουν την αλλαγή του My style rocks gala και στη συνέχεια να έχουν όλο το χρόνο για να διαχειριστούν τη μεγάλη πρεμιέρα του Μεγάλου Αδελφού. Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου θα προβάλλεται από αυτό το ΣΚ μόνο τα Σάββατα.

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι κάτι που χαροποιεί την ίδια την παρουσιάστρια, ωστόσο, ως επαγγελματίας αλλά και ως επιχειρηματίας είναι σε θέση να καταλάβει γιατί συμβαίνει όλο αυτό.

Μάλιστα, της έγινε πρόταση να μεταφερθεί η εκπομπή της το πρωί, όμως η ίδια δεν θέλησε να μετακινηθεί μεσούσης της σεζόν και πιο συγκεκριμένα τέσσερις μήνες πριν το τέλος της χρονιάς.

Οι σχέσεις του καναλιού με την ίδια παραμένουν άριστες κυρίως με την Εύη Κουτσαυτάκη με την οποία η Τατιάνα διατηρεί άριστες σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ