
Δεν ήρθαν και τόσο κοντά.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Χαμογελαστός και με διάθεση για κουβέντα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας στο πηγαδάκι που σχηματίστηκε γύρω του στον χώρο αναμονής του αεροδρομίου των Βρυξελλών, επιστρέφοντας στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε στην βελγική πρωτεύουσα με αφορμή τη σύνοδο των Ευρωπαίων σοσιαλιστών, έχοντας κάνει μια στάση στο Παρίσι, όπου είχε πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα.
Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», με την ίδια πτήση ταξίδεψε και η Φώφη Γεννηματά, η οποία όμως φρόντισε να κρατήσει αποστάσεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Το διακομματικό παζλ των επιβατών συμπλήρωναν η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου και αρκετοί ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Παίζει στο παιχνίδι του Μητσοτάκη: Πότε ανακοινώνει το κόμμα του ο Σαμαράς
- Μετά την ανάρτησή της: Δημόσιο ευχαριστώ της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Έλενα Ακρίτα
- «Τα είχε σε έναν φοριαμό με κλειδαριά με συνδυασμό»: Το νέο στοιχείο για τη δολοφονία της διασώστριας στη Σύρο που ανατρέπει όσα ξέραμε