Η εξομολόγηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: «Ήρθε η κοκαΐνη στη ζωή μου»

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: «Ήρθε η κοκαΐνη στη ζωή μου»

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη, βρέθηκε καλεσμένη στη σειρά επεισοδίων της διαδικτυακής εκπομπής The SomaPnevma Show με οικοδέσποινα την Στέφη Βασιλοπούλου και παραχώρησε μια από τις πιο αποκαλυπτικές συν

Μιλώντας στο κανάλι της Στέφης Βασιλοπούλου στο YouTube η Μαρία Ελένη Παπαβασιλείου σε μια εξομολόγηση καρδιάς αναφέρθηκε στα σκοτεινά και δύσκολα χρόνια που έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως είπε η ίδια ξεκίνησε από περιέργεια αλλά και επειδή τότε οι παρέες της έκαναν χρήση ουσιών. Ευτυχώς για εκείνα κατάλαβε ότι όλο αυτό οδηγεί σε ένα αδιέξοδο και το 2003 πήρε μόνη της την απόφαση να σταματήσει.

“Όσα χρόνια έκανα ναρκωτικά περνούσα φανταστικά, περνούσα και άσχημα. Και κάποια στιγμή όλο αυτό έφτασε σε αδιέξοδο”, ήταν τα πρώτα λόγια της για τα “στραβοπατήματά” της.

“Εγώ ξεκίνησα, επειδή είμαι πάρα πολύ περίεργη και επειδή είχα και μια ελευθερία από το σπίτι μου. Κυκλοφορούσα τη νύχτα και βρέθηκα με κόσμο που χρησιμοποιούσε ουσίες”, εξήγησε.

Ένας από τους παράγοντες που την οδήγησαν στο σκοτεινό αυτό μονοπάτι -ίσως και ο κυριότερος- ήταν η έλλειψη αγάπης που ένιωσε από την ίδια της οικογένεια:

“Όταν δεν νιώθεις αγάπη από την οικογένειά σου, νιώθεις αδύναμος, θέλεις να κάνεις κάτι για να αποδείξεις ότι δεν είσαι έτσι”.

“Πίνεις, νομίζεις ότι είσαι tp, περνάς φανταστικά, αλλά μετά από κάποιες φορές πολύ δύσκολα γυρνάς. Αλλά ξανά μανά κανονίζαμε το επόμενο βράδυ”.

“Όταν όμως μετά από χρόνια συνειδητοποίησα ότι θέλω να φεύγω από την παρέα και να πηγαίνω σπίτι και να κάνω μόνη μου χρήση κοκαΐνης, εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά”, πρόσθεσε.

Η 18η Μαΐου του 2003 είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την ίδια, καθώς τότε ήταν που αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στην καταστροφική συνήθεια αυτή:

“Κάποια στιγμή στις 18 Μαΐου του 2003, ήμουν στον Πόρο και εκεί αποφάσισα πως τελειώνω με αυτήν την ιστορία” είπε και επεσήμανε πως φέτος κλείνει 17 χρόνια μακριά από τις τοξικές ουσίες”.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.