Αυτή είναι η πασίγνωστη παίκτρια reality που συνελήφθη για όπλα και ναρκωτικά

Αυτή είναι η πασίγνωστη παίκτρια reality που συνελήφθη για όπλα και ναρκωτικά

Η ίδια αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της...

Αίσθηση προκάλεσε η σύλληψη της πρώην παίκτριας που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό με τη συμμετοχή της το 2001 στο πρώτο ελληνικό ριάλιτι, το Big Brother.

Η γυναίκα από μεγάλη επαρχιακή πόλη, ήταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thessaliatv.gr  μία από τους δώδεκα παίκτες και παίκτριες που πριν από 19 χρόνια έσπασαν τα ρεκόρ τηλεθέασης. Ο Μεγάλος Αδελφός με τους Τσάκα, Πρόδρομο είχε κάνει πάταγο στην ελληνική τηλεόραση.

Η αναγνωρισιμότητά της πρώην παίκτριας συνεχίστηκε και για λίγα χρόνια ακόμη μετά το ριάλιτι. Πριν από αρκετά χρόνια, είχε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thessaliatv.gr  καταγγείλει ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από επιχειρηματία σε μια guest εμφάνιση που είχε κάνει μαζί με άλλους παίχτες του εν λόγω παιχνιδιού.

Είκοσι χρόνια μετά το ριάλιτι η 44χρονη ξαναέρχεται στο προσκήνιο όχι για τη συμμετοχή της σε κάποιο άλλο ριάλιτι, αλλά για την εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση ναρκωτικών και όπλων που βρέθηκαν στο σπίτι που μένει με τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι συνελήφθη για κατοχή όπλων και ναρκωτικών. Η ίδια και ο σύντροφός της ισχυρίζονται ότι δεν τους ανήκουν τα ναρκωτικά και ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή με την ιστορία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.