Μεγάλο φάουλ του «Καφέ της Χαράς»: Δυστυχώς έγινε αυτό που το κοινό δεν θα συγχωρέσει

Μεγάλο φάουλ του «Καφέ της Χαράς»: Δυστυχώς έγινε αυτό που το κοινό δεν θα συγχωρέσει

Ακόμα μία σεναριακή «βόμβα».

Νέο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» αναμένεται να απολαύσουμε την ερχόμενη Παρασκευή, με τους τηλεθεατές να έρχονται αντιμέτωποι με νέα σεναριακή ανατροπή.

Όπως οι περισσότεροι από εμάς πίστευαν, τα νέα επεισόδια θα επικεντρώνονταν στο ειδύλλιο Βάλιας-Μάνου, ωστόσο το σεναριακό δίδυμο Ρώμας – Χατζησοφιά το πάει από ανατροπή σε επιτροπή.

Τι εννοούμε;

Αρχικά οι δημιουργοί είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι η επιστροφή της Βάλιας στο Κολοκοτρωνίτσι θα έφερνε τα πάνω-κάτω στη ζωή του παιδικού της φίλου και γιου του Περίανδρου Πώποτα, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα τη σύναψη ερωτικού δεσμού μεταξύ τους. Αντί αυτού, όμως, ο Μάνος Πώποτας θα ολοκληρώσει τη σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του, Αρετή, και όχι με την κόρη της πρωτευουσιάνας. 

Η εξέλιξη αυτή βάζει τους φανατικούς σε σκέψεις μιας και η Έφη Ρασσιά είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως θα προτιμούσε να δει τη Χαρά ζευγάρι με τον Περίανδρο παρά τη Βάλια με τον Μάνο. Έτσι, το σενάριο που θέλει τους δύο πρώην εραστές να ξανασμίγουν μάλλον επιβεβαιώνεται, με το ειδύλλιο Βάλιας – Μάνου να περνά σε δεύτερη μοίρα μιας και το τηλεοπτικό κοινό θα μπορούσε να συγχωρήσει στον γιο του Πώποτα το να παρατήσει την αρραβωνιαστικιά του, όχι όμως αφού πρώτα θα την έχει… εκθέσει.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής οι δυο τους θα έρθουν για πρώτη φορά «πιο κοντά», την ώρα που η Βάλια φλερτάρει με τον νέο παπά του Κολοκοτρωνιτσίου.

Για να δούμε, πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό;

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.