Η εκδίκηση τρώγεται κρύα: Τι αναγκάζει ο ΑΝΤ1 τη Σκορδά να κάνει μετά την αποκάλυψη για τη νέα της σχέση

Η εκδίκηση τρώγεται κρύα: Τι αναγκάζει ο ΑΝΤ1 τη Σκορδά να κάνει μετά την αποκάλυψη για τη νέα της σχέση

Το κλίμα παραμένει αρνητικό.

Η κίνηση της Φαίης Σκορδά να δώσει το αποκλειστικό για τη νέα της σχέση στο περιοδικό Hello εξόργισε τον όμιλο του ΑΝΤ1, ο οποίος θεώρησε πως ήταν ανεπίτρεπτο το εν λόγω θέμα να παίξει σε αντίπαλο στρατόπεδο και όχι στο περιοδικό ΟΚ! δικών του συμφερόντων.

Η Φαίη, βέβαια, το είδε διαφορετικά, αφού προτίμησε να χαρίσει τις πρώτες της φωτογραφίες με τον Νίκο Ηλιόπουλο στο περιοδικό που διευθύνει ο καλός της φίλος Άρης Καβατζίκης.

Ο ΑΝΤ1 μετά από αυτό δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Για την ακρίβεια… έδειξε τα δόντια του τόσο με συστάσεις όσο και μια απόφαση που ρίχνει τη Σκορδά στα βαθιά.

Όπως ακούγεται στους διαδρόμους του ΑΝΤ1, το κανάλι υποχρέωσε την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Πρωινό» μετά το μεγάλο της φάουλ να αποζημιώσει» τον όμιλο με μια αποκλειστική συνέντευξη στο ΟΚ! στην οποία θα μιλήσει για τον νέο της αγαπημένο. Μέχρι τότε, δεν πρέπει να δώσει καμία άλλη πληροφορία για εκείνον.

Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά, πάντως, είναι πως η Φαίη Σκορδά καμία διάθεση δεν είχε να δώσει συνέντευξη μιλώντας για την προσωπική της ζωή -δεν το συνηθίζει άλλωστε- αλλά ο ΑΝΤ! δεν της άφησε επιλογές…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.