
Το μήνυμα της στον Γιάνη Βαρουφάκη.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ανάρτησή της στα social media τόνισε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης θα έπρεπε να είχε παραδώσει το 2015 τις συνομιλίες του Eurogroup και όχι σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα.
Μάλιστα, εξέφρασε την απορία της γιατί ο Βαρουφάκης δεν τις υπέβαλε όταν ήταν εκείνη Πρόεδρος της Βουλής, αλλά και την πρόθεσή της να τις δημοσιοποιήσει εκείνη.
«Πολύ λίγο πολύ αργά, @yanisvaroufakis. Αυτές οι ηχογραφήσεις θα έπρεπε να έχουν υποβληθεί το 2015. Αναρωτιέμαι γιατί δεν τις υποβάλλατε σε μένα ως Πρόεδρο της Βουλής. Είναι επειδή θα τις δημοσιοποιούσα; Είμαι ακόμα διατεθειμένη, αν θέλετε να το κάνει άλλος για εσάς», γράφει χαρακτηριστικά.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Φοβού τον Σαμαρά: Οι πρωτοκλασάτοι της ΝΔ έστειλαν το μήνυμα
- Κόντρα σε όλες τις δημοσκοπήσεις: Το ποσοστό που βλέπει ο Τσίπρας ότι θα πάρει η ΕΛ.Α.Σ. για τη μεγάλη ανατροπή
- Ο Σαμαράς η Καρυστιανού και η μεγάλη απόφαση…