
Με αφορμή το διαφαινόμενο διαζύγιο με την Ελένη Μενεγάκη.
Την ώρα που το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο, στην Κάντζα παίρνουν τα μέτρα τους για να διατηρήσουν τα υπόλοιπα ισχυρά χαρτιά τους, προκειμένου η πιθανή αποχώρηση της ξανθιάς παρουσιάστριας να μη διαταράξει τις διαχρονικές σταθερές του καναλιού.
Όπως αναφέρει το Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», στο πλαίσιο αυτό γνωστοποιήθηκε η ανανέωση του συμβολαίου της Ναταλίας Γερμανού, η οποία θα συνεχίσει στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την οποία υπάρχουν σκέψεις να μετακομίσει στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη, στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα σενάρια περί τέλους της συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού με την Ελένη Μενεγάκη.
Ωστόσο, η Τσιμτσιλή φαίνεται να μην επιθυμεί τη μετακίνησή της και, ως εκ τούτου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραμείνει στο πρωινό. Μέσα σε όλα αυτά, ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία φέρεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να εξετάζει όλες τις εναλλακτικές που έχει στα χέρια της.
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Θέλει να χτυπήσει τον Τσίπρα»: Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο του «Documento» που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις
- Μεγάλο αυτογκόλ από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
- Ο Τσίπρας τη θεωρεί μεγάλο ταλέντο: Η ευχάριστη έκπληξη της «ΕΛ.Α.Σ» που εντυπωσίασε ακόμα και τους βουλευτές της ΝΔ