
Επικοινωνία για την σύνταξη των Βορειοηπειρωτών.
Το Γραφείο Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη φέρεται να επικοινώνησε με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου που αφορούσαν την αντιμετώπιση από την κυβέρνηση του αιτήματος κατάργησης των ρυθμίσεων που είχαν θεσπιστεί και αφορούσαν στο δικαίωμα ασφάλισης χιλιάδων ομογενών από τη Βόρεια Ήπειρο.
Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να φέρει διάταξη που θα μειώνει το προαπαιτούμενο διάστημα παραμονής των Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα ώστε να μπορέσουν να έχουν την πλήρη κάλυψη που προβλέπει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής, υπήρξε και επαφή του Γραφείου Πρωθυπουργού με τον Χρήστο Μάστορα, κατά την οποία του μεταφέρθηκε η πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ τους το επόμενο διάστημα.
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Αντώνη, ούτε να το σκέφτεσαι για κόμμα, αν θες γύρνα»: Μαστίγιο και καρότο στον Σαμαρά από πρωτοκλασάτο υπουργό
- Ελλάς το μεγαλείο σου: Περπατάνε 7 χλμ. να πάνε σχολείο, άλλοι κάνουν μάθημα σε υπόγειο κι ένας μαθητής λυκείου παίρνει απουσίες στο γυμνάσιο!
- Μεροκάματα του τρόμου: Αποθαρρυντική η έρευνα για σεξουαλική και σωματική βία στην εργασία – Το στατιστικό που σοκάρει