Η προειδοποίηση Χρυσοχοΐδη στον Ρουβίκωνα

Η προειδοποίηση Χρυσοχοΐδη στον Ρουβίκωνα

Τι είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τον Ρουβίκωνα.

Μέχρι το τέλος Μαρτίου τα Εξάρχεια θα έχουν καθαρίσει, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη που έδωσε χτες το βράδυ στην εκπομπή «Αποτυπώματα» με τον Παύλο Τσίμα, στην τηλεόραση του Σκάι, κατά την οποία έστειλε μηνύματα και στον Ρουβίκωνα.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Χρυσοχοϊδης για την περίπτωση του Ρουβίκωνα «η νομοθεσία πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει» και συμπλήρωσε: «Πολύ σύντομα θα υπάρξουν απαντήσεις. Ο Ρουβίκωνας θα τιμωρηθεί αυστηρά αν δεν αλλάξει τακτική».

Για τα Εξάρχεια ανέφερε ότι εδώ και 4-5 μήνες η αστυνομία είναι εκεί γι’ αυτό δεν υπάρχουν καψίματα από τους «μπαχαλάκηδες» και κάθε μέρα η κατάσταση γίνεται καλύτερη στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως είπε στα Εξάρχεια τα προβλήματα ήταν δύο: Η ανομία με τις καταλήψεις και η εγκληματικότητα από τους αλλοδαπούς κυρίως με το εμπόριο ναρκωτικών, κλοπές κ.λ.π.

Από προχθές έφυγαν τα ΜΑΤ καθώς μπήκε σε εφαρμογή νέο σχέδιο με βάση το οποίο εκτιμάται ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες η γειτονιά «θα αποδοθεί στους κατοίκους της και στον δήμο».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.