Σοκάρουν τα ευρήματα της νεκροψίας στη Γουίτνεϊ Χιούστον

Σοκάρουν τα ευρήματα της νεκροψίας στη Γουίτνεϊ Χιούστον

Οκτώ χρόνια μετά το θάνατό της Γουίτνεϊ Χιούστον η βρετανική εφημερίδα Sun φέρνει στο φως πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της έκθεση του ιατροδικαστή που συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν ατύχημα, καθώς πνίγηκε μετά από μετά από καρδιακή προσβολή και χρήση κοκαΐνης. Τώρα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νεότερα στοιχεία για τον θάνατο της 48χρονης σταρ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση της νεκροψίας της,, η καρδιοπάθεια της τραγουδίστριας ήταν τόσο προχωρημένη που μια αρτηρία της ήταν μπλοκαρισμένη κατά 60%.

Όσο για τα δόντια της, η αδελφή του πρώην συζύγου της, Μπόμπι Μπράουν, ισχυρίστηκε ότι τα δόντια της Γουίτνεϊ είχαν πέσει εξαιτίας της υπερβολικής χρήσης κοκαΐνης.

Επίσης, όπως αναφέρεται, η Χιούστον, είχε σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη της, ενώ κομμάτια δέρματος είχαν αποκολληθεί από την πλάτη και τα πόδια της. Tο καυτό νερό με το οποίο ήταν γεμάτη η μπανιέρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρή στις 11 Φεβρουαρίου 2012, έφτανε σε θερμοκρασία τους 66 βαθμούς Κελσίου.

Ακόμα, η διάσημη καλλιτέχνιδα είχε σημάδια από βελόνες στο εσωτερικό μέρος του αριστερού αγκώνα της, καθώς και ουλές στο στήθος της από πλαστική επέμβαση.

Επιπλέον, βρέθηκε μια περούκα «ραμμένη» στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά της, με τους ιατροδικαστές να διαπιστώνουν πως ενώ τα φρύδια της ήταν λιγοστά, τα μαλλιά κάτω από την περούκα της, ήταν πλούσια, μαύρα και κυματιστά.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον βρισκόταν στο Λος Άντζελες για τα βραβεία Grammy.

Λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή είχε παραπονεθεί στη βοηθό της ότι ένιωθε πολύ ξηρό το λαιμό της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.