
Για το θέμα Παπαγγελόπουλου.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Σαφείς αποστάσεις από τον υφιστάμενό του στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ πήρε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Σταύρος Κοντονής, όπως γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών.
Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης χαρακτήρισε σοβαρές τις καταθέσεις των εισαγγελέων κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
«Εμπεριέχουν πολύ σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία για τον κ.Παπαγγελόπουλο. Πρέπει βέβαια να πούμε ότι ο ίδιος τα έχει αρνηθεί και με σεβασμό να προσεγγίζουμε τη θέση ενός ανθρώπου, ο οποίος αυτή την ώρα πρέπει να δώσει λόγο για τα έργα του», είπε ο Σταύρος Κοντονής.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Βλέπει αυτό που ελάχιστοι πιστεύουν σήμερα: Η πρόβλεψη υψηλού ρίσκου του μετρ των δημοσκοπήσεων για τον νικητή των εκλογών
- Ελεύθερη πτώση της Καρυστιανού: Το κόμμα- έκπληξη που κερδίζει από αυτήν
- Ο υπουργός – κλειδί στο αποτέλεσμα των εκλογών: Η ήρεμη δύναμη που δεσμεύεται τη νίκη στη ΝΔ